Muschiul de porc conține foarte puțină grăsime saturată. Nu va crește nivelul colesterolului.
Mai multă energie și mai multă veselie cu produsele naturale din porc de magalița. Soluția ideală pentru o gustare dimineața, un sandwich la pachet sau pentru un aperitiv asociat cu brânzeturi și legume.
Conditii de depozitare și păstrare
A se pastra la un interval de temperatura de 2–8 Grade.
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 6 zile.
Animalele din ferma La Maria cresc cât mai aproape de modul în care natura le-a dorit să trăiască, într-un spațiu natural, departe de zonele industriale. Pentru a asigura tocmai un habitat natural, animalele au spațiu amplu, inclusiv lacuri amenajate și pășuni naturale.
Lactatele, preparatele din carne și articolele de cămară sunt toate făcute manual cu multă grijă și entuziasm la Ferma La Maria.
Măcelaria este un spațiu amenajat în așa fel încât să putem folosi vechile modalități de procesare și conservare a cărnii într-un mod sigur pentru mâncare și curățare.
Furajul pentru animale și păsări, fânul cosit și paiele de cereale sunt sursele naturale a materiei prime.
Nu folosim ingrediente chimice sau metode industriale de procesare a cărnii pentru a îmbunătăți gustul, aspectul sau durata de valabilitate.
Pentru fabricarea produselor noastre se folosesc numai carne și grăsimi animale, care nu conțin alte proteine decât proteine animale amestecuri de condimente pentru fiecare produs și folosim doar atât cât este necesar pentru a scoate în evidență aroma inerentă a cărnii.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.